вівторок

Не тільки моляться про мир в Україні...


Від свята Святого Сімейства розпочалася Акція  «Мир в Україні через мир у родині» метою якої є молитва та конкретні діла в намірі миру у своїй родині а цим самим і миру в Україні. Що раз більше родин і поокремих осіб приєднується до цієї Акції. Ось, що говорять самі учасники Акції: «легко кинути гроші у скарбничку але не легко дбати про мир у нашій сім’ї. Однак, коли ми кожен день про це молимось, то бачимо, що Бог допомагає нам у тому, щоб жити у мирі і любові»; «Скарбничка яка стоїть у нашому домі на видному місці пригадує нам батькам і дітям, а також тим, хто приходить до нас в гості, що ми маємо турбуватись про мир в нашій родині і в Україні»; «це свята правда, що якщо не буде миру у наших родинах, то його не буде в Україні, а ми самі бачимо скільки зла є сьогодні в наших сім’ях. Однак з Божою допомогою мир є можливим!»
У попільну середу розпочався час Великого Посту, час покути, переміни життя і навернення.  Засобами, які служать переміні життя людини є піст, милостиня і молитва. Це засоби, на які вказує сам Ісус і які необхідні у боротьбі із злом, сатаною. Саме цими засобами у рятуванні родини і України користуються учасники Акції:
·         щоденна молитва за мир у моїй родині і в Україні;
·         конкретні вчинки, що служать миру у родині (пробачати, дякувати, перепрошувати, не сваритися та ін.);
·         жертвування грошей на діло яке буде служити миру в інших родинах та в Україні.

Акція далі триває і в будь якому часі можна до неї приєднатися. Більше інформації про Акцію можна прочитати на нашому сайті «Мир в Україні через мир у родині» http://myrwukraini-myrwrodyni.blogspot.com/2014/11/blog-post.html




               

контакт


тел. +380983458437,

e-mail: myr.rodyna.podole@gmail.com